Anmäl dig här
AE Racing har under 8 säsonger arrangerat läger i de Värmländska skogarna runt Hagfors. Det har varit mycket populära och uppskattade läger och vi fortsätter även under 2019.
Vi inleder träningen under våra läger på Hagfors crossbana. En crossbana där underlaget är grus och sand med naturskön dragning i gles tallskog.
I anslutning till crossbana finns ett av endurospåren. Ett tekniskt prov bestående av sand och grus som är väldigt omtyckt av våra lägerdeltagare.
Vi har också tillgång gräsprov. Ett böljande prov med touch av VM-enduro.
Det fjärde spåret startar vid foten av en slalombacke och slingrar sig ända upp till toppen i stenig och kuperad terräng. Vi avrundar lägret med att köra en av specialsträckorna på Svenska Rallyt.

Vi vänder oss till alla kunskapsnivåer och anpassar träningen efter deltagarnas erafenheter och kunnande. Vi vänder oss till alla kunskapsnivåer. Lägret passar såväl den tävlande enduroföraren som vill förbereda sig inför säsongens tävlingar som nybörjaren som vill lära sig grunderna i enduro. Vårt motto är att ge personlig återkoppling till var och en med.

För att du som förare ska utvecklas på bästa sätt tar du med dig din egen enduromotorcykel. Vi är max 15 deltagare per grupp.

Anders delar även med sig av sina erfarenheter gällande klädval, utrustning, förberedelse (inför, under och efter tävling) samt personliga råd och tips.

Vår bas är Hotell Monica, beläget i Hagfors centrum. Hotellet har 39 rum som samtliga är utrustade med TV/dusch/WC och trådlös internetuppkoppling. Här bor vi i 2-3 bäddsrum. Vill man boka enkelrum ordnar hotellet detta mot ett tillägg på 500 kr. På hotellet serveras också de flesta måltider. Lunch kommer vi om vädret tillåter att äta ute vid banorna.

Alkoholfri dryck serveras till alla måltider men det finns möjlighet att köpa annat i hotellets bar.

I priset ingår följande:
Helpension, Boende och mat på Hotell Monica, Middag vi ankomst fredag kväll
Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag lördag
Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål samt eftermiddagsfika innan avfärd söndag eftermiddag/kväll ingår i priset
Tränarledd enduroträning i grupp.
Kvällsaktivitet lördag kväll, mörkerkörning under septemberlägret

Program
Fredag
Middag kl 19.30

Lördag/Söndag
Frukost  06.30-08.00
Enduro  09.00-12.00
Lunch    12.30-13.30
Enduro  14.00-16.30/15.00 söndag
Middag  19.00 – lördag
Kvällsaktivitet ca. 20.00 – lördag

Eftermiddagsfika och avslutning söndag 15.30

Pris: 5 500 kr/deltagare

Datum för läger 2019.

11-12 maj

15-16 juni

14-15 september

Anmälan Enduroläger i Hagfors 2019

Anmäl dig här. Kryssa i vilket läger du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter samt övrig info som efterfrågas. Efter mottagen anmälan och mottagen lägeravgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats på lägret. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Du som vill ge bort en plats på våra läger till någon i present eller julklapp. Boka ett av lägren och sätt in lägeravgiften. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av läger. Dock senast 1 mån innan lägerstart. Avbokningsregler se nedan.

Lägeravgiften betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar.

Eventuell avbokning sker via mail till oss så snart som möjligt. Ej tillåtet att överlåta plats. Vid avbokning betalas 50% av lägeravgiften tillbaka. Vid avbokning senare än 14 dagar innan lägret krävs att kunden kan uppvisa läkarintyg.

2016 är det från Svemo krav på att förare som tränar på banor i Sverige innehar minst Klubblicens.
Klubblicensen är i allt väsentligt en träningslicens och har skapats för att kunna få med alla förare som kör på Svemo-anslutna klubbars banor i de försäkringssystem som Svemo har.
Klubblicens kan köpas från och med det kalenderår föraren fyller 12 år och uppåt. Se vidare info om köp av licens på denna länk: svemo.se. 

Licens och försäkringar ligger på deltagarens eget ansvar. Innan lägerstart kontrolleras licens.

Detta läger är ett samarbete med Hagfors MS