Team AE Racing Träningskonsulten.

Teamet för dig som vill ha det bästa. För dig som vill lyfta din träning, körning och tävling ytterligare en nivå. I teamet ingår allt som du behöver för att ta dig framåt och nå dina mål. Under ett år kommer du att få hjälp och stöttning med körning, inställning av mc, fystester samt träningsupplägg. Vi kommer att jobba som en stark grupp på våra träffar samtidigt som allt kommer att vara individanpassat när du är på hemmaplan. Detta leder till bästa förutsättningar för utveckling av varje individ i teamet.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss.

Info via länken nedan.

folder-team-ae-racing-trningskonsulten-version-3

För mer info kontaka Anders

Privat träning.

Kompisgänget som vill göra något tillsammans eller den enskilde cross eller enduroföraren som vill utveckla sin körning. Enduroförarna som vill ge sig på utmaningen att åka utomlands för att köra enduro i ny terräng. Vi ordnar det mesta och Anders har tips och råd som passar alla och anpassar träningen så att det blir optimalt för den aktuella kunden.

Anders har privatträningar vardagar i trakten runt Tibro. Där finns det möjlighet till enskild träning eller träning i mindre grupp om 4-6 förare. Maila via formuläret nedan så hör vi av oss.

Personlig träning

För mer info kontaka Anders

Senaste från Anders