Endurokurser i Tibro 2020
Anmäl dig här

Även i år kör vi endurokurs på min hemmabana i Tibro. Tibro är en anläggning som har allt. Crossbana, teknikbana och endurospår. Underlaget är blandat grus, sand och rötter. På crossbanan tränar vi inbromsning, kurvtagning och acceleration, men även en del hoppteknik under enkla former. På endurospåren går vi igenom teknik och körställning. Vi har också en enklare teknikbana där vi bla lär oss köra över stockar.

Justering av fjädring och inställningar på motorcykeln är ett moment vi går igenom.

Vi vänder oss till alla kunskapsnivåer. Lägret passar såväl den tävlande enduroföraren som vill förbereda sig inför säsongens tävlingar som nybörjaren som vill lära sig grunderna i enduro. Vi anpassar grupper så långt som möjligt efter kunskapsnivå. Vårt motto är att alltid ge personlig återkoppling till alla våra deltagare.

För att du som förare ska utvecklas på bästa sätt tar du med dig din egen motorcykel. Vi är max 15 deltagare per grupp.

Program för helgen:

Lördag och söndag:

Samling och genomgång: 08:30

Enduro: 09:00-12.30

Lunch paus: 12:30-13:30

Enduro: 13:30-16:00

Avslutning: ca 16:00

Det krävs inget körkort eller reggad hoj på detta läger då allt sker på inhägnat område.

Pris: 1800 kr/dag, lunch ingår

Datum för kurser i Tibro 2020

2-3 maj

13-14 juni (FULLT 13 juni, vid anmälan plats på reservlista)

8-9 augusti

22-23 augusti

Du anmäler dig till en eller två dagar efter eget önskemål.

Anmälan Enduroläger i Tibro 2020

Anmäl dig här.

Kryssa i vilken eller vilka dagar du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter. Efter mottagen anmälan och mottagen avgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats på kursen. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Du som vill ge bort en plats på våra kurser till någon i present eller julklapp. Boka kursen och betala in lägeravgiften. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av kurs. Dock senast 1 mån innan kursstart. Avbokningsregler se nedan.

Avgiften betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar

Eventuell avbokning sker till oss via mail så snart som möjligt. Ej tillåtet att överlåta plats. Vid avbokning återbetalas 50% av kursavgiften. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte avgiften om inte kunden kan uppvisa läkarintyg. Har kunden läkarintyg betalas 50% av beloppet tillbaka.

Medlemskap i förening samt minst klubblicens krävs för att få delta på denna kurs. Se vidare info om köp av licens via denna länk: svemo.se. Vid inskrivning kontrolleras licens. Licens och försäkringar ligger på deltagarens eget ansvar.