Vi fortsätter med vårt populära enduroläger på Rörken i Uppsala. Tidigare års läger har varit mycket populära och platserna har tagit slut väldigt snabbt.
Anmäl dig här

Vi inleder lägret på endurobanan där underlaget är en klassiskt ”fin” enduro, sten rötter men ändå körbart, otrolig bra träning mentalt och tekniskt. Att våga öka lite och märka att det faktiskt går bättre med lite mer fart. Vissa delar av enduro banan är breddad och påminner om Stångebro och Ränneslätts banor och här kan alla stå på en växel till.

I anslutning till endurobanan finns en nyligen iordning gjord crossbana, perfekt att träna olika teknik pass på. Här kommer vi att lägga en del kör pass för kurvtagning, bromsteknik, ”lyfta blicken” momentet, brant nerförsbacke utan låsa hjul och annat som är kanon att lära sig.

En annan del är körställning på motorcykeln, kanske en av dom viktigaste delarna, att stå rätt.

Inställning av fjädring på motorcykeln kommer att beröras och vi kommer att nöta in momenten som är viktiga att ha med sig under sin körning.

Vi vänder oss till alla kunskapsnivåer. Några mil bör man ha rullat i skogen för att på bästa sätt ta åt sig så mycket som möjligt av tipsen och kör passen. Lägret passar såväl den tävlande enduroföraren som vill förbereda sig inför säsongens tävlingar som för grabbgänget som vill umgås och köra enduro en dag.

Vårt motto är att ge personlig återkoppling till var och en.
Vi är max 12-16 deltagare per grupp.

Program för helgen:

Lördag:
Samling och genomgång: 08:30
Enduro: 09:00-12.30
Lunch paus: 12:30-13:30
Enduro: 13:30-16:00
Avslutning: ca 16:00

Söndag:
Samling och genomgång: 08:30
Enduro: 09:00-12:30
Lunch paus: 12:30-13:30
Enduro: 13:30-16:00
Avslutning: ca 16:00

Det krävs inget körkort eller reggad hoj på detta läger då allt sker på inhängnat område.

På Rörkens Motorstadion finns tillgång till:

· Tvätt/Mekplats
· Trådlöst internet
· Dusch Toalett
· Omklädningsrum med värme

Pris: 1600 kr/förare och dag.

Datum för läger i Uppsala,

27-28 maj (FULLT)

1-2 juli (Fullt 1 juli)

16-17 september 2017.

Vid anmälan på fullbokat läger sätts du på reservlista. 

Du anmäler dig till en eller flera dagar efter eget önskemål.

Anmälan Enduroläger i Uppsala 2017

Anmäl dig här. Kryssa i vilken eller vilka dagar du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter. Efter mottagen anmälan och mottagen lägeravgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats på lägret. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Du som vill ge bort en plats på våra läger till någon i present eller julklapp. Boka ett av lägren och sätt in lägeravgiften. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av läger. Dock senast 1 mån innan lägerstart. Avbokningsregler se nedan.

Lägeravgiften betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar.

Eventuell avbokning sker via mail eller telefon så snart som möjligt. Vi förbehåller oss rätten att behålla 50% av beloppet. Vid avbokning senare än 14 dagar innan lägret återbetalas inte lägeravgiften om inte kunden kan uppvisa läkarintyg. Har kunden läkarintyg betalas 50% av beloppet tillbaka.

2017 är det från Svemo krav på att förare som tränar på banor i Sverige innehar minst Klubblicens.
Klubblicensen är i allt väsentligt en träningslicens och har skapats för att kunna få med alla förare som kör på Svemo-anslutna klubbars banor i de försäkringssystem som Svemo har.
Priset har satts väldigt lågt för att kostnaden inte ska vara ett oöverstigligt hinder.
Klubblicens kan köpas från och med det kalenderår föraren fyller12 år och uppåt. Se vidare info om köp av licens via denna länk: svemo.se.
Innan lägerstart kontrolleras licens.

Detta läger är ett samarbete med Uppsala MK

Kontakt

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med Anders!

Not readable? Change text.