Nyhet för 2019 är läger i Botkyrka 1-2 juni. En anläggning som vi är bekanta med sedan tidigare, där vi arrangerat både utbildningar och event. 

Underlaget är en klassiskt ”fin” enduro, sten rötter och berghällar men ändå körbart, otrolig bra träning mentalt och tekniskt. Att våga öka lite och märka att det faktiskt går bättre med lite mer fart. Vissa delar av enduro banan är breddad och påminner om Stångebro och Ränneslätts banor och här kan alla stå på en växel till. Här tränar vi också ”lyfta blicken” momentet och brant nerförsbacke utan låsa hjul tex.

I anslutning till endurobanan finns en nyligen iordning gjord crossbana, perfekt att träna olika teknik pass på. Här kommer vi att lägga en del kör pass för kurvtagning, bromsteknik, En annan del är körställning på motorcykeln, kanske en av dom viktigaste delarna, att stå rätt.

Inställning av fjädring på motorcykeln kommer att beröras och vi kommer att nöta in momenten som är viktiga att ha med sig under sin körning.

Vi vänder oss till alla kunskapsnivåer. Några mil bör man ha rullat i skogen för att på bästa sätt ta åt sig så mycket som möjligt av tipsen och kör passen. Vi vänder oss till alla kunskapsnivåer. Lägret passar såväl den tävlande enduroföraren som vill förbereda sig inför säsongens tävlingar som nybörjaren som vill lära sig grunderna i enduro.

Vårt motto är att ge personlig återkoppling till var och en.
Vi är max 15 deltagare per grupp. Lunch ingår i lägeravgiften.

Program för helgen:

Lördag:
Samling och genomgång: 08:30
Enduro: 09:00-12.30
Paus: 12:30-13:30
Enduro: 13:30-16:00
Avslutning: ca 16:00

Söndag:
Samling och genomgång: 08:30
Enduro: 09:00-12:30
Paus: 12:30-13:30
Enduro: 13:30-16:00
Avslutning: ca 16:00

Det krävs inget körkort eller reggad hoj på detta läger då allt sker på inhängnat område.

På Botkyrka Motorstadion finns tillgång till:

· Dusch Toalett
· Omklädningsrum

Pris: 1800 kr/förare och dag inklusive 6% moms. Lunch ingår.

Vid anmälan på fullbokat läger sätts du på reservlista.

Du anmäler dig till en eller två dagar efter eget önskemål.

Kryssa i vilken eller vilka dagar du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter. Efter mottagen anmälan och mottagen lägeravgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats på lägret. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Du som vill ge bort en plats på våra läger till någon i present eller julklapp. Boka ett av lägren och sätt in lägeravgiften. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av läger. Dock senast 1 mån innan lägerstart. Avbokningsregler se nedan.

Lägeravgiften betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar.

Eventuell avbokning sker till oss via mail så snart som möjligt. Ej tillåtet att överlåta plats. Vid avbokning återbetalas 50% av lägeravgiften. Vid avbokning senare än 14 dagar innan lägret återbetalas inte lägeravgiften om inte kunden kan uppvisa läkarintyg. Har kunden läkarintyg betalas 50% av beloppet tillbaka.

Sedan 2016 är det från Svemo krav på att förare som tränar på banor i Sverige innehar minst Klubblicens.
Klubblicensen är i allt väsentligt en träningslicens och har skapats för att kunna få med alla förare som kör på Svemo-anslutna klubbars banor i de försäkringssystem som Svemo har.
Priset har satts väldigt lågt för att kostnaden inte ska vara ett oöverstigligt hinder.
Klubblicens kan köpas från och med det kalenderår föraren fyller 12 år och uppåt. Se vidare info om köp av licens via denna länk: svemo.se.Vid inskrivning lägerdagen kontrolleras licens.

Detta läger är ett samarbete med Botkyrka MK

Anmälan Enduroläger i Botkyrka 2024