Anmäl dig här
Denna endurokurs passar dig som vill ha det lilla extra och få en grym helg med enduro från morgon till kväll. Med turer på fantastiska stigar genom de värmländska skogarna är detta ett läger utöver det vanliga.

Här har vi tillgång till fantastiska banor. Hagfors crossbana där underlaget är grus och sand med naturskön dragning i gles tallskog. I anslutning till crossbana finns ett av endurospåren. Ett tekniskt prov bestående av sand och grus som är väldigt omtyckt av våra kursdeltagare. Vi har även tillgång gräsprov när årstiden erbjuder det. Ett böljande prov vid sidan av Rådasjön. Ett av de mest omtyckta spåren startar vid foten av en slalombacke och slingrar sig ända upp till toppen i stenig och kuperad terräng. En utmaning som våra deltagare mer än gärna ger sig på. Vi brukar avrunda kursen med att köra en av specialsträckorna på Svenska Rallyt.

Under septemberkursen erbjuds även ett kvällspass mörkerkörning. Ett mycket uppskattat inslag och ett riktigt äventyr. En frivillig aktivitet för de som har egna lampor för detta ändamål.

Kursen passar alla kunskapsnivåer och vi anpassar träningen efter deltagarnas erfarenheter och kunnande. Du bör ha rullat några mil på endurospår för att få ut så mycket som möjligt av denna kursen.

Vårt motto är att ge personlig återkoppling. För att du som förare ska utvecklas på bästa sätt tar du med dig din egen enduromotorcykel. Vi är max 15 deltagare per grupp.

Efter middagen på lördag kväll berättar Anders om sitt enduroliv. Följ med på en resa från lilla Hjo där allt började, via proffsliv i Italien och en allvarlig skada som kunde kostat honom livet samt den tuffa vägen tillbaka till tävlingsbanorna. En kortare inspirationsföreläsning om mål, motivation och drivkraft. Hur vända motgång till framgång? Var hittar man motivationen till långa slitsamma träningspass?

”Alla har vi olika förutsättning men det är inställningen och viljan att göra grovjobbet som blir avgörande i vem som blir en vinnare” – Anders Eriksson.

Logi: Vår bas är Hotell Monica, beläget i Hagfors centrum. Hotellet har 39 rum som samtliga är utrustade med TV/dusch/WC och trådlös internetuppkoppling. Här bor vi i 2-3 bäddsrum. Vill man boka enkelrum ordnar hotellet detta mot ett tillägg på 600 kr. Ber er kryssa i detta i anmälan. På hotellet serveras också de flesta måltider. Lunch kommer vi om vädret tillåter att äta ute vid banorna.

Alkoholfri dryck serveras till alla måltider men det finns möjlighet att köpa annat i hotellets bar.

Fredag
Du anländer fredag em/kväll då vi inleder lägret med middag tillsammans och genomgång av vad helgen kommer att bjuda på.

Middag kl 19.30

Lördag och Söndag
Frukost  06.30-08.00
Enduro  09.00-12.00
Lunch    12.30-13.30
Enduro  14.00-16.30/15.00 söndag
Middag  19.00 – lördag
Kvällsaktivitet ca. 20.00 – lördag

Eftermiddagsfika och avslutning söndag 15.30

Pris: 5 700 kr inklusive 6% moms. Enduro gäller för friskvårdsbidrag.

I priset ingår följande:
Helpension, Boende och mat på Hotell Monica, Inleds med middag vi ankomst fredag kväll och avslutas med lunch söndag em.
Tränarledd enduroträning i grupp.
Kvällsaktivitet lördag kväll, mörkerkörning under septemberlägret.

Datum för läger 2024

10-12 maj

31 maj – 2 juni

6-8 september

Anmälan Enduroläger i Hagfors 204

Anmäl dig här. Kryssa i vilken kurs du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter samt övrig info som efterfrågas. Efter mottagen anmälan och mottagen kursavgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Du som vill ge bort en plats på våra kurser till någon i present eller julklapp, boka kursen och betala in avgiften. Fyll i beställarens kontaktuppgifter men deltagarens namn och resterande uppgifter. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av kurs. Dock senast 1 mån innan kursstart. Avbokningsregler se nedan.

Kursavgiften betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar.

Eventuell avbokning sker till oss via mail så snart som möjligt. Ej tillåtet att överlåta plats. Vid avbokning återbetalas 50% av lägeravgiften. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas ej lägeravgiften om inte kunden kan uppvisa läkarintyg. Har kunden läkarintyg betalas 50% av beloppet tillbaka.

Medlemskap i förening samt minst klubblicens krävs för att få delta på denna kurs. Se vidare info om köp av licens via denna länk: svemo.se. Vid inskrivning kontrolleras licens. Licens och försäkringar ligger på deltagarens eget ansvar.

Detta läger är ett samarbete med Värmullsåsens mountainbike och enduro.