Anmäl dig här

Min hemma bana Tibro Motorstadion är en anläggning som har allt. Motocrossbana, teknikbana och endurospår. Underlaget är blandat grus, sand och rötter. På crossbanan tränar vi inbromsning, kurvtagning och acceleration, men även en del hoppteknik under enkla former. På endurospåren går vi igenom teknik och körställning. Vi har också en enklare teknikbana där vi bla har möjlighet att lära oss köra över stockar.

Justering av fjädring och inställningar på motorcykeln är ett moment vi går igenom för att ni ska få ut optimalt av er mc.

Lägret passar alla kunskapsnivåer. Såväl den tävlande enduroföraren som vill förbereda sig inför säsongens tävlingar som nybörjaren som vill lära sig grunderna i enduro. Vi anpassar grupper så långt som möjligt efter kunskapsnivå. Vårt motto är att alltid ge personlig återkoppling till alla våra deltagare.

För att du som förare ska utvecklas på bästa sätt tar du med dig din egen motorcykel. Vi är max 15 deltagare per grupp. Våra pass är 45 min och därefter har vi 15 min för att ta oss till nästa bana samt ladda med ny energi.

Program för helgen:

Lördag/söndag:

Anmälan: 08:00-08:20
Samling och genomgång: 08:20
Uppvärmning: 08:30
Enduro: 09:00-12.00
Lunch paus: 12:00-13:00
Enduro: 13:00-16:00
Avslutning: ca 16:00

Det krävs inget körkort eller reggad hoj på detta läger då all körning sker på inhägnat område.

Pris: 1900 kr/dag inklusive 6% moms. Enduro gäller för friskvårdsbidrag.

Datum för kurser i Tibro 2024 

25-26 maj

24-25 augusti

Du anmäler dig till en eller två dagar efter eget önskemål. För er som anmäler er till två dagar blir söndagen en fortsättning på lördagens övningar.

Anmälan Enduroläger i Tibro 2024

Anmäl dig här.

Kryssa i vilken eller vilka dagar du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter. Efter mottagen anmälan och mottagen avgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats på kursen. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Du som vill ge bort en plats på våra kurser till någon i present eller julklapp. Fyll i beställarens kontaktuppgifter i anmälan men förarens övriga uppgifter. Boka kursen och betala in lägeravgiften. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av kurs. Dock senast 1 mån innan kursstart. Avbokningsregler se nedan.

Avgiften betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar

Eventuell avbokning sker till oss via mail så snart som möjligt. Ej tillåtet att överlåta plats. Vid avbokning återbetalas 50% av kursavgiften. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte avgiften om inte kunden kan uppvisa läkarintyg. Har kunden läkarintyg betalas 50% av beloppet tillbaka.

Medlemskap i förening samt minst klubblicens krävs för att få delta på denna kurs. Se vidare info om köp av licens via denna länk: svemo.se. Vid inskrivning kontrolleras licens. Licens och försäkringar ligger på deltagarens eget ansvar.