Äntligen läger i Uppsala igen!

Under 2024 fortsätter vi med våra populära endurokurser på Rörken i Uppsala. En anläggning som är perfekt för utbildningar.

Anmäl dig här 

Vi inleder på endurobanan där underlaget är en klassiskt ”fin” enduro, sten rötter men ändå körbart, otrolig bra träning mentalt och tekniskt. Att våga öka lite och märka att det faktiskt går bättre med lite mer fart. Vissa delar av enduro banan är breddad och påminner om Stångebro och Ränneslätts banor och här kan alla stå på en växel till.

I anslutning till endurobanan finns en crossbana, perfekt att träna olika teknikpass på. Här kommer vi att lägga en del körpass för kurvtagning, bromsteknik, ”lyfta blicken” momentet, brant nerförsbacke utan låsa hjul och annat som är kanon att lära sig. En annan del är körställning på motorcykeln, kanske en av dom viktigaste delarna, att stå rätt. Inställning av fjädring på motorcykeln kommer att beröras och vi kommer att nöta in momenten som är viktiga att ha med sig under sin körning.

Lägret passar alla nivåer och vi anpassar grupperna efter kunskapsnivå så långt det är möjligt. Några mil bör man ha rullat i skogen för att på bästa sätt ta åt sig så mycket som möjligt av tipsen och körpassen. Vårt motto är att alltid ge personlig återkoppling till var och en av våra deltagare.

För att du som förare ska utvecklas på bästa sätt tar du med dig din egen motorcykel. Ska du köra långloppen är detta ett perfekt tillfälle att nöta teknik och få en massa bra tips inför racen.

Max 15 deltagare per grupp.

Program för helgen:

Lördag/Söndag

Anmälan: 08.00-08.20
Samling och genomgång: 08:20
Uppvärmning: 08.30
Enduro: 09:00-12.00
Lunchpaus: 12:00-13:00
Enduro: 13:00-16:00
Avslutning: ca 16:00

Det krävs inget körkort eller reggad hoj på denna då utbildning allt körning sker på inhägnat område.

På Rörkens Motorstadion finns tillgång till:

· Tvätt/Mekplats
· Trådlöst internet
· Dusch Toalett
· Omklädningsrum med värme

Pris: 1900 kr/förare och dag inklusive 6% moms. Enduro gäller för friskvårdsbidrag.

Datum för läger i Uppsala 2024

20-21 april

 Vid anmälan till fullbokad kurs finns reservlista. 

Anmälan till en eller två dagar efter eget önskemål. För de som anmälar sig till 2 dagar blir söndagen en fortsättning på lördagens kurs.

Anmälan Enduroläger i Uppsala 2024

Anmäl dig här. Kryssa i vilken eller vilka dagar du önskar anmäla dig till och fyll i kontaktuppgifter. Efter mottagen anmälan och mottagen kursavgift skickar vi ett mail med bekräftelse på att plats bokats på kursen. Vi tillämpar principen först till kvarn.

Vill du ge bort en plats på våra kurser till någon i present eller julklapp. Boka kursen och betala in avgiften. Meddela sedan oss så snart som möjligt ev byte av kurs. Dock senast 1 mån innan kursstart. Avbokningsregler se nedan.

Avgiften om 1900 kr/förare och dag betalas till BG: 5236-7646

Betalningsvillkor 10 dagar.

Eventuell avbokning sker till oss via mail så snart som möjligt. Ej tillåtet att överlåta plats. Vid avbokning återbetalas 50% av kursavgiften. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart återbetalas inte avgiften om inte kunden kan uppvisa läkarintyg. Har kunden läkarintyg betalas 50% av beloppet tillbaka.

Medlemskap i förening samt minst klubblicens krävs för att få delta på denna kurs. Se vidare info om köp av licens via denna länk: svemo.se. Vid inskrivning kontrolleras licens. Licens och försäkringar ligger på deltagarens eget ansvar.