Inspirationsföreläsning

Anders Eriksson är en av världens mest framgångsrika enduroförare med 7 individuella VM-guld och Sveriges genom tiderna mest framgångsrika motoridrottare. Mest känd ute i stugorna genom sin medverkan i 2016 års säsong av SVT:s omåttligt populära ”Mästarnas Mästare” samt TV4:s succé ”I huvudet på Gunde Svan”.

Följ med på en resa från lilla Hjo där allt började, via proffsliv i Italien och en allvarlig skada som kunde kostat honom livet samt den tuffa vägen tillbaka till tävlingsbanorna.

En inspirationsföreläsning om mål, motivation och drivkraft. Hur vända motgång till framgång? Var hittar man motivationen till långa slitsamma träningspass?

”Alla har vi olika förutsättning men det är inställningen och viljan att göra grovjobbet som blir avgörande i vem som blir en vinnare” – Anders Eriksson.

För mer info kontakta Anders

 

Företagsevent

Vill du ta hand om dina kunder lite extra och erbjuda dom en dag med enduro? Vi kan erbjuda en heldag med endurokörning där vi ställer 3 mc samt utrustning till förfogande. Vi inleder dagen med lite kort teoretisk genomgång ute i det fria och fortsätter sedan med körning på enduro eller crossbana varvat med fika, lunch och endurosnack. Under lunchen delar Anders med sig av sina otroliga resa som proffs i världens tuffaste motorsport.

För mer info kontakta Anders

 

Team AE Racing 

Teamet för dig som vill ha det bästa. För dig som vill lyfta din träning, körning och tävling ytterligare en nivå. I teamet ingår allt som du behöver för att ta dig framåt och nå dina mål. Under ett år kommer du att få hjälp och stöttning med körning, inställning av mc samt träningsupplägg. Vi kommer att jobba som en stark grupp på våra träffar samtidigt som allt kommer att vara individanpassat när du är på hemmaplan. Detta leder till bästa förutsättningar för utveckling av varje individ i teamet, men framförallt har vi riktigt skoj. Enduro gäller dessutom för friskvårdsbidrag. Hur bra är inte det?

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss!

Info och upplägg via denna länk: team-ae-racing-2024-flyer

För mer info kontaka Anders

 

Privat träning

Nybörjare, van enduroförare eller elitåkare spelar ingen roll. Vill du utveckla din körning och i lugn och ro få personlig feedback. Anders hjälper dig med både körtekniken och inställningen på din mc. Målet med träningen är att få övningar att träna vidare på hemmavid.

Anders har privatträningar under vardagar i trakterna runt Tibro. Där finns det möjlighet till enskild träning eller träning i mindre grupp om 4-8 förare. Vi erbjuder olika alternativ och kan självklart ordna en endurodag helt efter era önskemål. Maila via formuläret nedan så skickar vi mer info.

Enduro gäller för friskvårdsbidrag.

Personlig träning

För mer info kontaka Anders

Senaste från Anders

Superfin runda imorse! 👌👌🇭🇷🇭🇷 24 grader varmt kl 05☀️☀️

...

Bara 2 chanser kvar att vara med på våra helgläger under 2024.
24-25 augusti, Tibro, även för GH/Ungdomar.
7-8 september, Hagfors
Anmälan via hemsidan! 💥💥
#tränarätt #tränaklokt #enduro #mx
📸 @astrid.ostlunds


...

Grattis 🥳🥳 till 4 vinnare som får ta med sig sin @ kompis på SM i Motocross på Tibro Motorstadion 30 juni. 🎉🎉
Vinnarna är:
@jbeidegardh
@crillekrokodil81
@annawirenborg
@hildasanden_
Vi kontaktar er via DM.


...

30 juni arrangeras SM i Motocross på Tibro Motorstadion. 💥 Jag har ett gäng biljetter som jag tänkte ge bort. 🤩
Det ni behöver göra är att följa @anderserikssonracing och tagga en kompis ni vill gå på motocross med. Jag lottar ut 2 biljetter till 4 vinnare. Vinnare meddelas lördag 15/6. 🎟️🎟️


...

Grym helg på Tibro motorstadion! Tack alla inblandade ⭐️ @bengtssonronnie @arvidantonsson #enduro #endurolifestyle

...

Next stop Hagfors 11-12 maj. Finns ett par platser lediga. Häng på! 💥💥#enduroläger #endurokurs #tränarätt #tränaklokt

...