Inspirationsföreläsning

Anders Eriksson är en av världens mest framgångsrika enduroförare med 7 individuella VM-guld och Sveriges genom tiderna mest framgångsrika motoridrottare. Mest känd ute i stugorna genom sin medverkan i 2016 års säsong av SVT:s omåttligt populära ”Mästarnas Mästare” samt TV4:s succé “I huvudet på Gunde Svan”.

Följ med på en resa från lilla Hjo där allt började, via proffsliv i Italien och en allvarlig skada som kunde kostat honom livet samt den tuffa vägen tillbaka till tävlingsbanorna.

En inspirationsföreläsning om mål, motivation och drivkraft. Hur vända motgång till framgång? Var hittar man motivationen till långa slitsamma träningspass?

”Alla har vi olika förutsättning men det är inställningen och viljan att göra grovjobbet som blir avgörande i vem som blir en vinnare” – Anders Eriksson.

 

Företagsevent

Vill du ta hand om dina kunder lite extra och erbjuda dom en dag med enduro? Vi kan erbjuda en heldag med endurokörning där vi ställer 3 mc samt utrustning till förfogande. Vi inleder dagen med lite kort teoretisk genomgång ute i det fria och fortsätter sedan med körning på enduro eller crossbana varvat med fika, lunch och endurosnack. Under lunchen delar Anders med sig av sina otroliga resa som proffs i världens tuffaste motorsport. Enduro gäller dessutom för friskvårdsbidrag.

För mer info kontakta Anders

 

Team AE Racing Träningskonsulten.

Teamet för dig som vill ha det bästa. För dig som vill lyfta din träning, körning och tävling ytterligare en nivå. I teamet ingår allt som du behöver för att ta dig framåt och nå dina mål. Under ett år kommer du att få hjälp och stöttning med körning, inställning av mc, fystester samt träningsupplägg. Vi kommer att jobba som en stark grupp på våra träffar samtidigt som allt kommer att vara individanpassat när du är på hemmaplan. Detta leder till bästa förutsättningar för utveckling av varje individ i teamet.

Välkommen att utvecklas tillsammans med oss.

Info via länken nedan.

folder-team-ae-racing-trningskonsulten-version-3

För mer info kontaka Anders

 

Privat träning.

Nybörjare, van enduroförare eller elitåkare spelar ingen roll. Vill du utveckla din körning och i lugn och ro få personlig feedback. Anders hjälper dig med både körtekniken och inställningen på din mc. Målet med träningen är att få övningar att träna vidare på hemmavid.

Anders har privatträningar under vardagar i trakterna runt Tibro. Där finns det möjlighet till enskild träning eller träning i mindre grupp om 4-8 förare. Vi erbjuder olika alternativ och kan självklart ordna en endurodag helt efter era önskemål. Maila via formuläret nedan så skickar vi mer info.

Enduro gäller för friskvårdsbidrag.

Personlig träning

För mer info kontaka Anders

Senaste från Anders

Finns inget dåligt väder!😀 regnat inatt men klarnar upp nu! Lets go! Läger Botkyrka! #tränarätt #tränaklokt
@sherco_sweden
...

Yeees! 🙌🏻Snart helg och läger på Botkyrka Motorstadion. 💪🏻 Finns några platser lediga. 👍🏻 Förra helgens läger i Tibro bjöd på växlande väder och underlag. Från sol och torrt till regn och kladdiga banor. Precis som enduro ska vara. ☀️🌤🌧#tränarätt #tränaklokt #aeracingab #endurokurser #enduroläger 📷 @dangesson ...

Läger på Rörken i Uppsala 1-2 maj 💥 och vi har hjälp av två gästtränare, @a_dahlen och @albinelowson 👍🏻💪🏻 Finns några platser kvar söndag. Se länk i bio. #aeracing #tränarätt #tränaklokt #endurokurser #enduroläger 📷 @dangesson ...

In och lyssna på podden ”2 låtar 1 kändis” som jag gästade i senaste avsnittet. 🎧🎤 #därpoddarfinns #podcast @2latar1kandis ...

Vilken dag! Vilken gäng! #tränarätt #tränaklokt #nutarvihelg #aeracing ...

Lägersäsongen är igång! 💥💥
Nästa stop för vårens läger är Uppsala 1-2 maj. Fullt lör men ett par platser lediga söndag.
Tibro 8-9 maj, fullt lördag
Botkyrka 15-16 maj
Tibro 22-23 maj
Hagfors 29-30 maj, fullt
Uppsala 12-13 juni
Tibro 19-20 juni
Info och anmälan via länk i bio. Ses!! 👍🏻💪🏻
...