Andra året på SHERCO snart till ända!
Utvecklingen för det franska märket går Kraftfullt framåt i Sverige och det är grymt roligt! Ett projekt där jag är ambassadör och med uppgift att få SHERCO att lyfta i Sverige likt det som händer i övriga endurovärlden.

I SM i år har jag kört i SM 3 på 300 2 t. I Uddevalla och första deltävlingen blev jag 2a. Lite strul med hälsan i Hallsberg och en brännskada i samband med sista deltävlingen gjorde att jag hamnade utanför pallen i tabellen.

Året har varit fullt av aktiviteter i Anders Eriksson Racing!
Mitt uppdrag för SVEMO har fortsatt även under 2014. Målet har varit bra individuella placeringar i EM och VM men också ett bra lagresultat under ISDE. Detta har uppnåtts genom många träningsdagar, fystester, läger i Spanien mm.

I maj drog våra återkommande läger i Hagfors igång och dessa är några av årets höjdpunkter! Vädret i år på första lägret var något speciellt! Snön gjorde att vi inte tog oss ända upp i slalombacken! MAJ! Minne för livet!

Jag fortsatte mitt läger på Rudskogen i Norge. Ett toppen läger!

I juni hade jag flera träningsdagar med Elitgruppen och TEAM WEST på banor runt omkring i länet främst. Torra och dammiga banor är en bra sammanfattning och minnesbild av de flesta träningsdagarna i år! Träningar och förberedelser för internationella banor kunde inte varit bättre mycket tack vare vädret.

Juli och semester i Kroatien är givet! Fina cykelpass och härliga dagar på stranden laddar batterierna på nolltid.

Sista helgen i sep körde jag läger i Uppsala. Motorstadion där är fantastisk. Jättefina ställen att köra på och lägren kommer köras igen 2015! I Uppsala kommer vi ha två läger, ett i vår och ett i höst!
Under året har jag haft läger bl.a. i Tibro, Hofors, Falköping, Örebro, Enköping, Björkeby, Hjo, Skövde

Tillbaks på GGN igen kändes roligt. Det var en torr och snabb upplaga som mötte oss. Jag slutade 5a och var tillbaka på 4 takt igen! Den går grymt fint och jag grenslade samma hoj på Kåsan 1 månad senare. Körningen på Kåsan gick kanon och jag låg 4 a efter dagsetappen. På 4e sträckan på natten slog jag i ryggen efter att ha fotat ut kraftigt. Smärtan gick inte över och jag bröt Kåsan tråkigt nog.

Efter Kåsan har jag tagit det ganska lugnt och laddar batterierna. Nyheten för 2015 är att jag kommer köra mkt på SHERCOS stora nyhet 450! Om någon dag står den i garaget redo att ta sig an dom svenska skogarna!

2015 är fullt med aktiviteter och läger! Läs mer på hemsidan som inom kort kommer i helt ny version!

En liten tillbaka blick på året som gått. Stort tack till familj, vänner, sponsorer, supportrar, lägerdeltagare, kunder och elever för ett händelserikt 2014!

Mot nya mål!
Ett riktigt Gott Nytt År till er alla!
Anders